wizytówka_prostadroga_ogolna_final.cdr

12.08.2016

Spotkanie w ramach projektu „Nowe horyzonty aktywnej integracji w środowisku lokalnym – animacja, edukacja, aktywizacja na rzecz zmniejszenia wykluczenia społecznego”

Uprzejmie informujemy, iż Fundacja Prosta Droga uczestniczyła w spotkaniu organizowanym przez Stowarzyszenie „SOS dla Rodziny” w ramach realizowanego projektu „Nowe horyzonty aktywnej integracji w środowisku lokalnym – animacja, edukacja, aktywizacja na rzecz zmniejszenia wykluczenia społecznego”, który został zlecony przez Ministra Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej w ramach programu „Aktywne formy przeciwdziałania wykluczeniu społecznemu – nowy wymiar 2020”.

Spotkanie odbyło się w dniu 11.08.2016r. w restauracji „Włoski Ogród” w Policach (ul. Korczaka 5-7), prowadzonej przez Centrum Integracji Społecznej „SOS”.

Celem spotkania było opracowanie efektywnego modelu współpracy wśród przedstawicieli instytucji i organizacji działających w obszarze przeciwdziałania wykluczeniu społecznemu.